van Manen Automaterialen

Annuleren & Retourneren1. Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, zonder kosten. Annuleert u de bestelling, nadat deze naar u is verzonden, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien van Manen Automaterialen reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht.


2. Retourneren / Afkoelperiode

U heeft een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Een uitzondering hierop zijn speciaal voor u bestelde producten. Het product kan alleen ongebruikt, in de originele verpakking en in de staat waarin van Manen Automaterialen deze goederen aan u afleverde geretourneerd worden.


3. Wilt u de gehele bestelling retourneren?

Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. van Manen Automaterialen zal de gehele aankoopsom, exclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan van Manen Automaterialen kenbaar te worden gemaakt. Dit kan bij voorkeur via e-mail maar ook per fax of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer/factuurnummer te vermelden. Niet aan ons doorgegeven retourzendingen komen volledig voor rekening van de klant!

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw IBAN Rekeningnummer nodig.
Klanten uit België dienen tevens het IBAN Rekeningnummer en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan van Manen Automaterialen heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.


Retouradres:

van Manen Automaterialen
Stationsweg 104
9201 GS Drachten